Daglig leder Geir Herdlevær og salgssjef Ivar Brobakken forteller at det går meget bra for Probata – underskuddet på ti millioner i 2010 er nå snudd til et overskudd på godt over millionen.  I samme periode er omsetningen økt med over 40 millioner.

-Vi lever godt med Probata-navnet, og slle piler peker i riktig retning, men vi har nå så mange TECE-produkter at det er helt riktig å skifte firmanavnet vårt til TECE sier Herdlevær . 

- Etter oppkjøpet fikk på plass et meget godt team, som har gjort en formidabel jobb med riktige produkter, og som har gitt selskapet høy troverdighet og tillit i markedet.  Vi har kjempesuksess med vår sisterne med sealingbag, denne har blitt spesielt utviklet for det norske markedet. Nå har det også kommet mulighet for rengjøringstabletter med farge. Såpeinnsats-modulen kan lett ettermonteres også i tidligere modeller, forteller daglig leder.

- En annen av høstens nyheter er at vår high-end sisterne TECElux WC Terminal nå også kan leveres med sort glassplate i tillegg til den hvite vi har hatt en stund.  Vårt nye push-inn rør i rør system – Tecelogo - er også blitt meget godt mottatt, og er en sterk bidragsyter til den markante veksten i år, forteller Brobakken