- Det var god stemning og en verdig markering av jubileet, sier daglig leder i Baderingen, Tom Bogstrand.

Mange priser delt ut
Det ble delt ut en rekke priser under jubileumsmiddagen i Alicante - og disse fikk pris:
• Roger Beck fra Borge VVS. Beck var initiativtaker til det første samarbeidet i Østfold som begynte med felles annonser på 80-tallet. Dette var forløperen til Baderingen i Østfold og Akershus.
• Jørs/Vestrheim i Bergen fikk pris for å ha skapt Baderingen-symbolet og Baderingen-navnet.
• Ofoten Rør AS mottok diplom for å ha beste resultatgrad i kjeden i 2015. Resultatgraden var på 15 prosent.
• Korsbakken Trading AS ble utnevnte til «Årets leverandør»
• «Årets medlem» ble Chr. M. Vestrhem AS i Bergen
• Jan Heggeli fra Brødrene Dahl fikk hedersprisen som takk for ypperlig service, engasjement og oppfølging.

Rekordresultat
Baderingens jubileumstur ble benyttet godt. Allerede på Gardermoen startet man med en faglig del, der det blant annet kom frem at Baderingen har en omsetningsøkning på 13 prosent første halv år i år.

Saken fortsetter under bildene:

Roger Beck, her med sin kone, ble det gjort ekstra stas på for Beck var mannen som satte i gang med felles annonsesamarbeid i Østfold og Akershus.


Chr. M. Vestrheim i Bergen ble «årets medlem» og ble hedret under jubileumsmiddagen til Baderingen. Prisen ble mottatt av butikksjef Geir Ståle Danielsen.


- Vi er meget godt fornøyd med resultat så langt i år og i fjor hadde vi rekordomsetning på 430 millioner kroner, så dette tegner godt fremover. Vi skal imidlertid fortsatt jobbe smart og kostnadseffektivt fremover. Det blir viktig med gode, rasjonelle innkjøp for å være konkurransedyktig på synlige produkter i fremtiden påpeker Bogstrand.

Komplette bad
Tom Bogstrand er også klar på at det blir avgjørende å være best på service, produkt og fagkunnskap. I tillegg skal Baderingen kommunisere klart og enkelt med sine kunder.

- Hos oss skal man kunne bestille det komplette bad, med alle produkter og håndverkere. Vi gjør jobben til avtalt tid og pris. Baderingens medlemmer vil bli kurset i åa kunden i fokus og vi skal avdekke behov og oppfylle drømmen lo meg nytt bad, sier en engasjert daglig leder i 20 årsjubilanten.

Saken fortsetter under bildet:

Her ser vi i front fra venstre Espen D.Kirkevold fra Askim Flis & Bad, i midten Pål Christoffersen fra EuroBad og til høyre reiseleder Kari Aastebøl fra TeamTravel.
I annen rekke fra venstre Gunnar Malmberg fra Knut Malmberg og til høyre Jan Heggeli fra Brødrene Dahl.



Under jubileumsturen til Alicante fikk alle leverandørene muligheten til å presentere seg for medlemmene i plenum. Ellers ble det altså tid til å markere jubileet gjennom besøk på Benidorm Palace samt utflukter til Volvo Ocean Race, festningen Santa Barbara og «sjørøverøya» Tabarca.