Leader Norway, LIXIL EMENA, Anne Dahl Øiseth fra Grohe og administrerende direktør, Sigmund Aandstad fra Pipelife Norge ble begge valgt inn i styre som nye medlemmer. Valgene gjelder for ett år.

Etter generalforsamling ble det gjennomført en to dagers ledersamling. Det ble meget vellykket opplyser VVP.

-Vellykket og ikke minst en meget inspirerende samling. Det å kunne treffes fysisk igjen betyr mye, fastslår daglig leder i VVP, Bjarne Haugland.

Bransjeanalysen ZYNK ble både presentert, analysert og debattert. Den endelige ZYNK-rapporten, som blant annet skal gi større bransjeforståelse, og som kalles VVP-analysen 2021, skal være klar på ettersommeren en gang.

Thorn Fredrik Hemsen og Knut Jøssang holdt foredrag om erfaringene knyttet til digitalisering med hovedfokus på PDT Norge, som er standardiseringsutvalget til NOBB VA/VVS, produktegenskaper og varegruppestruktur.

Geir Kåre Kroken leder VVPs VA-forum på en forbilledlig måte. Det samme kan sies om Hege Galteland og Anne Dahl Øiseth, som begge tok ansvar for å lede dialogen med «VVS synlige» om viktige føringer for VVPs videre arbeide.

-Konklusjonen er altså at vi har gjennomført en generalforsamling og en ledersamling av beste merke. Nå gjenstår bare det videre arbeidet og få hentet ned alle ballene som er kastet opp, så det er stadig meget travelt for foreningen, sier Bjarne Haugland.