- Produktene til GH Fittings passer godt inn vår produktportefølje, og vil sørge for at vi kan videreutvikle og styrke vårt produktsortiment for væskebehandling, sier daglig leder i Otto Olsen, Trond Harald Johansen i en pressemelding.

GH Fittings AS ble etablert i 1984 som et datterselskap av Gunn Hegna AS. Moderselskapet har lang erfaring med rør og slange fittings helt tilbake til 1923. Selskapet eies av familien Hegna og drives i dag av Gunnulf R. Hegna og Erlend G. Hegna.

Som produsent og importør leverer GH Fittings i dag et bredt sortiment fittings som benyttes innenfor de fleste deler av norsk industri.

- Vi er glade for at Erlend G. Hegna vil bli med videre som produktansvarlig for fittings. Hegna tar med seg mye kunnskap og kompetanse om kunder og produkter som vil være til stor nytte for oss, sier Johansen videre.

Otto Olsen AS er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Selskapet er markedsledende leverandør innen sine segmenter, heter det i meldingen.

Otto Olsen AS ble etablert i 1866 og er et privat eid aksjeselskap med en solid egenkapital.

Omsetningen er rundt 300 millioner kroner og de har ca.100 ansatte.