- Markedet vi opererer i er i stadig endring og Oras må også være i forkant av denne utviklingen. En av endringene vi står overfor er konsolideringer blant våre kunder, mer sentralisering og større krav til effektivitet. Vi kan oppnå enda større synergier ved å ha alle funksjoner samlet under ett tak og ved å velge kontoret i Oslo vil vi også komme enda tettere på våre kunder, sier administrerende direktør i Oras Armatur AS, Thomas Hanche-Olsen i en pressemelding.

- Oslokontoret har i de seneste år vært arenaen for mange kundeaktiviteter. Her har vi et komplett showrom som har blitt mye benyttet av våre kunder. I fjor høst kjøpte Oras opp den tyske armaturprodusenten Hansa og vi har planer om å forsterke vår tilstedeværelse på markedet med denne merkevaren i tillegg til Oras. Det gjør vi også ved å samle våre krefter rundt èn lokasjon i Norge, fortsetter Hanche-Olsen.

Oras Armatur AS har i dag 22 ansatte fordelt rundt om i Norge hvorav 10 har sitt daglige virke i Leksvik samt et nytt salgskontor og utstillingslokale i Oslo i samarbeid med Porsgrund Bad.