Med både prosjekt-, service- og industriserviceavdeling under samme tak, teller Assemblin Sarpsborg i dag rundt 120 medarbeidere - i tillegg til å huse flere av konsernets stabsfunksjoner. Avdelingene omsetter for over 200 millioner.

- Assemblin kom seg gjennom koronaperioden med svært gode resultater. Avdelingene i Sarpsborg har hatt fin utvikling de siste årene, men vi tror det er mer å hente - ikke minst ved å bli enda mer bevisste på å samarbeide om oppdrag og ressurser. Nå er målet å skape tettere fellesskap og et mer aktivt samarbeidsmiljø på huset. I løpet av sommeren vil lokalene bli bygd om, slik at service- og prosjektavdelingen får sitte samlet i én etasje. Det blir bra, sier Lars Petter og Espen i en felles uttalelse på Assemblins hjemmesider.

Satser på nærmarkedet
- Den faglige bredden er unik. Vi er ikke bare det største rørselskapet i Østfold, men også det eneste som leverer denne bredden av tjenester. Det gir oss store muligheter både lokalt og utenfor eget distrikt. Spesielt prosjektavdelingen har de siste årene hatt mange oppdrag i Oslo. Nå tror vi at nærmarkedet er vel så interessant, og satser bevisst på å etablere oss med flere jobber i Østfold, sier Lars Petter Fjeldstad.

Gått gradene
De to avdelingssjefene startet karrierene som henholdsvis lærling og rørlegger i bedriften og har til sammen 30 års fartstid i selskapet.

- Etter å ha gått gradene i selskapet, er det en stor utfordring å få mulighet til å lede huset videre. Vi er begge veldig motiverte for denne oppgaven, og tror det er stort potensial for å etablere langsiktig, stabil drift i Østfold. Avdelingene våre har både godt omdømme og stor ordrereserve - for øyeblikket har vi så mange forespørsler at det faktisk er helt vilt. Men som de fleste andre i bransjen trenger vi flere rørleggere, så vi søker vi etter folk – til alle tre avdelingene, sier Lars Petter Fjeldstad og Espen Eriksen.