I løpet av det siste året har flere studenter skrevet oppgave i samarbeid med GK, og tilbakemeldingene fra studentene er at de ble motivert av de relevante problemstillingene de sto ovenfor. Studentene forteller også at de sitter igjen med en følelse av å ha blitt ivaretatt og alle er fornøyde med å ha valgt en bedrift som er genuint interessert i å se studentene lykkes. De har fått satt teorien fra studiene ut i praksis og de ser gjerne for seg å jobbe i GK etter endt utdanning.

Godt samarbeid gir gode resultater
Fagsjef Espen Aronsen roser flere av årets studenter og påpeker hvor viktig det er å gi potensielle arbeidstakere en god opplevelse.

– Det er viktig at vi er klare på hva GK kan tilby som veileder og at studentene sitter igjen med en positiv relasjon til GK.

Han tror nøkkelen er at studentene har god oversikt over hva de ønsker at oppgaven skal omfatte og en solid plan for fremdrift.

– Oppgavene jeg har tatt del i har produsert interessante resultater og det er helt klart funn som er viktige for GK, sier Aronsen.

Årets studentgrupper kommer fra høyskoler fra hele Norge.
Årets studenter kommer fra Høyskolen i Oslo og Akershus, Høgskolen i Bergen, Høgskolen i Østfold, Høgskolen i Narvik og Handelshøyskolen BI. De har lært GK å kjenne det siste året, og skryter av oppfølgingen de har fått.