Rune Storøy fra Forsvarsbygg påpekte at dette var nyttig, etter å hørt om de nye reglene som kommer om F-gass.
- Forsvarsbygg  er en fremsynt anleggseier, som allerede har tatt konsekvensen av at HFK kuldemedier med høy GWP skal fases ut, og installert kuldeanlegg med det miljøvennlige alternativet  CO2 , sa Storøy.

VKE har ambisjoner om å vokse regionalt, og daglig leder Aud Børset poengterte at de setter stor pris på medlemsbedriftene gjestfrihet ved at de stiller opp med lokaler. Denne gangen var Swegon som stilte plass og lokaler til rådighet.

Under bransjetreffet belyste man den nye F-gassforordning. Denne forordningen trer i kraft i EU fra 1. januar 2015, og skal implementeres i Norge senest 1. januar 2016. Temaer som ble tatt opp var:
• Nye systemgrenser for lekkasjekontroll utløser andre krav
• Kun F-gassgodkjente bedrifter får kjøpe HFK-kuldemedium
• Kvoteordning for import av HFK, knapphet og svært høye priser forventes fra 2018
• Forbud mot salg av nytt HFK med høy GWP fra 2020, kun gjenvunnet frem til 2030

Hva er fremtidens kuldemedium, og hva innebærer omstilling til miljøvennlige kuldemedier som enten er brennbare, giftige, eller arbeider under høyt trykk, var temaer VKE var innom.

Dagens andre tema var om godt inneklima og lavt energibruk kan forenes.

Det er i dag et sterkt fokus på energieffektivitet, med forventede krav i TEK om passivhusnivå i 2015 og nesten nullenerginivå i 2020, medfører en økt markedsinteresse.  Det er en stadig større erkjennelse av at kvalitetsbygninger skal ha så vel godt inneklima som lavt energibehov.
Man drøftet også nytt nasjonalt tillegg NS 15251 / NS 3031:2014 / TEK 10 til  TEK15/Energimerkeordningen.

VKE vil arrangere et lignende arrangement i Oslo 17. desember. Mer info om det finner man inne på www.vke.no