Thermo Control skal ha sitt hoved fokus på proffsegmentet. FJ Klima vil fortsette å distribuere hele Fujitsu’s produktportefølje, men vil gjennom samarbeidet med Thermo Control få en bedre dekning av det totale markedet i Norge. Dette skriver selskapene i en felles pressemelding.

- Vi er sikre på at samarbeidet med Thermo Control med sin markedskunnskap og styrke innenfor industrielle varme / kjøle applikasjoner, og FJ Klima med sin lange erfaring med Fujitsu’s produkter og kompetanse innen varme / kjøle anlegg til både privatbolig, næring og industri, vil bidra til å styrke Fujitsu’s posisjon i det norske markedet, sier daglig leder i FJ Klima Norge AS, John Rusdal. 

Sammen vil selskapene kunne tilby et godt utbygget nettverk innen salg, installasjon, service samt teknisk support på alle type Fujitsu maskiner. Selskapene har egne lager av både maskiner og reservedeler i Norge samt direkte tilgang til Fujitsu’s omfattende distribusjons lager i Europa.

- Fujitsu er en av de store japanske kvalitets produsentene av varmepumper og klimaanlegg. Fujitsu har et av markedets største produktporteføljer som dekker alt fra små luft / luft varmepumper / klimaanlegg, via større anlegg for industrielle applikasjoner, til store VRF anlegg for hotell / næringsbygg, forteller Rusdal. 
- Fujitsu har også en komplett portefølje av luft / vann varmepumper med høy ytelse. FJ Klima har, gjennom et utviklingssamarbeid med Fujitsu, utviklet egne modeller spesielt tilpasset Norske TEK krav.

Begge selskapene ser frem å starte samarbeidet med felles mål om å styrke Fujitsu sitt varemerke i Norge, skriver de i pressemeldingen.