- 1. august ble mannskapet fulltallig med to nye kolleger på plass. Geir Jansen er regionsansvarlig Sør. Geir har en bred erfaring innen varmesegmentet i rørleggerfaget. Han har jobbet 15 år som rørlegger i Werner & Winther og nesten 16 år i CTC som distriktsansvarlig. Han vil styrke Comfort-Kjeden både faglig og sosialt, og har et stort nettverk i VVS bransjen som gir en solid plattform å jobbe ut i fra, forteller Kari Setsaas i en pressemelding. Setsaas har gått over i en ny stilling i Comfort som markeds- og innkjøpssjef.

Videre har Comfort ansatt Synnøve Reisæter Tveit som markedsansvarlig grafiske medier. Tveit er et nytt ansikt i VVS-bransjen. Med sin master i entreprenørskap og innovasjon vil hun bidra i prosjekter for fremtiden. Utover Comfortkatalogen, vil hun ha ansvaret for utvikling av profilprogram, emnekataloger og facebook. Hun vil bli synlig både for bransjen, forbrukeren og internt i kjeden.

Cecilie Graham Hjelmen går fra stilling som markedskoordinator til markedsansvarlig digitale medier.

- Kjedekontoret går en travel høst i møte og det er mange punkter på agendaen. Med et aktivt teknisk forum under ledelse av Frode Helmersen og et engasjert Produkt&Markedsråd – ser Comfort-Kjeden  bare muligheter i et utfordrende marked, forteller Setsaas videre i pressemeldingen.