Leif Wiig
Regionsansvarlig Nord
Leif Wiig er ansatt som regionsansvarlig Nord. Leif er utdannet sivilingeniør og har tidligere vært tilknyttet Normann Etek AS som deltids medarbeider men er nå fast ansatt på fulltid. Han kjenner således godt til både produktene og kundene i distriktet som dekker Nordenfjellske.

Roar Sangen Braathen
Regionsansvarlig Sør
Roar Sangen Braathen er ansatt som regionsansvarlig Sør. Roar er godt kjent i VVS bransjen og bringer med seg solid erfaring og kompetanse. Han kommer senest fra en stilling som distriktssjef i ACO Nordic AS, og har også lang erfaring fra Hansgrohe og Brødrene Dahl.

Trond Brandsgård Ophus
Produktsjef
I september starter Trond Brandsgård Ophus som produktsjef. Han er utdannet VVS-tekniker med bakgrunn som rørlegger med fagbrev. Trond kommer fra en stilling i Rambøll Norge AS hvor han har arbeidet med prosjektledelse og prosjektering av VVS-anlegg. Fra tidligere har han bl.a. erfaring fra Sweco Grøner AS og Mek-consult AS.

Bjørn Nordmo
Innesalg
Bjørn Nordmo, med bakgrunn som rørlegger og Mesterbrev fra Fagteknisk Skole, er ansatt som inneselger med ansvar for kundestøtte og prosjektering. Han kommer senest fra en stilling som logistikkansvarlig i E C Dahl Interiør.

Truls-Martin Haga
Innesalg
Truls-Martin Haga har bakgrunn som rørlegger fra Andenæs VVS A/S og starter på Mesterbrevet i høst, er ansatt som inneselger med ansvar for kundestøtte og prosjektering. Han kommer fra en stilling på teknisk avdeling i Ahlsell.

Kvalitetsprodukter, rådgivning, support og service gjennom mer enn 30 år har gjort Normann Etek til markedsleder på varmepumper i Norge. Siden 1980 har firmaet levert mer enn 15.000 varmepumpeløsninger til private boliger og næringsbygg, skriver Normann Etek i en pressemelding.