Tore Buvik 
Tore Buvik er ansatt som Prosjektutvikler Entreprise i GK Inneklima AS, Oslo.

1. juni 2016 tiltrådte Tore Buvik stillingen som Prosjektutvikler i GK Inneklima AS, avdeling Entreprise ved Miljøhuset GK i Oslo.

Tore er 58 år og kommer sist fra ÅF Infrastruktur AS, hvor han jobbet som saksbehandler og prosjektleder innen VVS-tekniske anlegg. Han har sin bakgrunn som rådgivende ingeniør og har tidligere også jobbet innen segmentene ‘næring og bolig’, samt innenfor matproduksjon.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, med tilhørende og varierte arbeidsoppgaver. Han vil blant annet jobbe med å ivareta gode kunderelasjoner, salg, prosjektkalkulasjoner, prosjektledelse, inngå avtaler med GKs samarbeidspartnere, samt utarbeide prosjektbudsjett/tilbud i GKs mange og varierte totaltekniske entrepriser.

GK ønsker Tore velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Espen Heiskel Mathisen
13. juni 2016 tiltrådte Espen Heiskel Mathisen stillingen som Prosjektingeniør i GK Elektro AS, i Tromsø.

Espen er 27 år og kommer sist fra Subsea 7, hvor han jobbet både i Stavanger og i Tromsø. Her jobbet han i avdelingen for strukturinstallasjon med planlegging av Subsea operasjoner på norsk- og internasjonal sokkel.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør, med tilhørende og varierte arbeidsoppgaver. Han vil blant annet jobbe med å bygge opp den nye, oppstartede elektroavdelingen i Tromsø. Han vil ta del i GK Rørs prosjekteringsarbeid og tilegne seg fagkunnskaper innen sitt fagfelt, samt jobbe med kartlegging av regionens marked og potensielle samarbeids prosjekter.

GK ønsker Espen velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!



Henning B. Eriksen
Henning B. Eriksen er ansatt som Prosjektleder i GK Elektro AS, Jessheim.

1. juli 2016 tiltrådte Henning B. Eriksen stillingen som Prosjektleder i GK Elektro AS, på Jessheim.

Henning er 30 år og kommer sist fra NTNU på Gjøvik. De siste tre årene har han gjennomført en bachelorgrad som elkraft ingeniør, gjennom Y-veien. Han var ferdig med sin bachelorgrad i juni, og i samarbeid med GK Elektro skrev han om Diesel Roterende UPS i datasenter installasjoner. Han har sin bakgrunn som elektriker, primært som basmontør, og han har også tidligere vikariert som anleggsleder og prosjektleder.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, primært med gjennomføring av tildelte prosjekter, i samarbeid med anleggsleder og basmontør. Målet er å oppfylle satte krav til kvalitet, økonomi, samt gjennomføring av prosjekter. Han vil også jobbe med prosjektering, regne på anbud, samt oppfølging anbud/tilbud. Hans første prosjekt i GK Elektro er et leilighetskompleks med 138 boenheter på Jessheim.

GK ønsker Henning velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Roy Åge Nesset 
Roy Åge Nesset er ansatt som Prosjektleder i GK Rør AS, Lillehammer.

1. juli 2016 tiltrådte Roy Åge Nesset stillingen som Prosjektleder i GK Rør AS, avdeling Entreprise på Lillehammer.

Roy Åge er 40 år og kommer sist fra Caverion hvor han jobbet som prosjektleder. Caverion ble i juni 2016 kjøpt opp av GK Rør AS. Han har stort sett de siste årene jobbet  på anlegg som bas, i ulike entreprise-prosjekter.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder, med tilhørende og varierte oppgaver. Han vil bl. annet ha ansvar for GKs rammeavtaler innen entreprise markedet.

GK ønsker Roy Åge velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!