Kristine Domaas Klementsen
Kristine Domaas Klementsen er ansatt som Energiingeniør Energi i GK Norge AS, Bergen.

9. november 2015 tiltrådte Kristine Domaas Klementsen stillingen som Energiingeniør i Energiavdelingen i GK Norge AS, i Bergen.

Kristine er 25 år har studert energiteknologi ved Høyskolen i Bergen. Hun har også tatt en master i fornybar energi på Universitetet i Bergen. GK er hennes første arbeidsplass etter studiene. Hun håper å få brukt sin utdanning i GK til veiledning for GKs kunder som er interessert i å produsere strøm/varme selv ved bruk av solceller/solfangere på byggene sine.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Energiingeniør og skal sammen med sine kollegaer i  energiavdelingen jobbe med energimerking, energivurdering og energikravsberegninger. Avdelingen vil tilby energirådgivning, ENØK analyser og varmepumpesimuleringer.

GK ønsker Kristine velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Morten Arntun
Morten Arntun er ansatt som Prosjektingeniør Byggautomasjon i GK Norge AS, Bodø.

19. november 2015 tiltrådte Morten Arntun stillingen som Prosjektingeniør i Byggautomasjon avdelingen i GK Norge AS, i Bodø.

Morten er 28 år og kommer sist fra  Melbu Systems (leverandør av maskiner og utstyr til fiskeindustrien) hvor han arbeidet som automatiker. Her hadde han ansvar for prosjektering og utførelse. Oppgavene i dette firmaet var veldig varierte og han drev bl. annet med: sveising, kobling, tegning og planlegging. Før dette har han arbeidet som elektriker i 8 år.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør, med energibesparende løsninger. Han jobber bl. annet med EPC kontrakten (Energisparekontrakt) som GK har tegnet med Narvik kommune.

GK ønsker Morten velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!