Produkter og tjenester

- KRV AS skal tilby komplette totalentrepriser innen rør og ventilasjon, sammen eller hver for seg. I samarbeid med elektroentreprenører kan også tekniske pakker tilbys. I de tilfeller kunden ønsker skal vi også tilby rene utførelses entrepriser eller underentrepriser, sier Gunnar Løken i en pressemelding.
Samarbeid med andre aktører innen bransjen og / eller utleie av håndverkere er også aktuelt for firmaet skriver de videre.

Kundebehovet
- Som en mellomstor bedrift med eierne i daglig drift, skal det være hyggelig og ikke minst lønnsomt å velge KRV fremfor de store aktørene i bransjen. Vi skal konsentrere kreftene i godt samarbeid og kvalitet i arbeidet fremfor byråkrati, påpeker Løken videre.

Gjennom en kompetent, men slank organisasjon, skal KRV AS tilby kundene en trygg og problemfri hverdag i sine prosjekter heter det videre i meldingen fra selskapet.

Personene bak
Gunnar Løken kommer fra stillingen som regionsdirektør ORAS AS og adm. direktør Oras Agder AS.Løken 32 års erfaring fra bransjen, og har ledet noen av landets største byggeoppdrag.

Tommy Skagestad, er tidligere eier av Rørlegger 1 AS, og 25 års erfaring fra bransjen deriblant store kompliserte prosjekter.

Selskapet har sin base i Barstølveien 3 Sørlandsparken.