Bård Bratsberg er tredje generasjons ventilasjonsmontør, mens Olaf J. Styrmoe er tidligere eier av Novema Aggregater, og nåværende eier av Novema kulde. I januar ble Frank Jensen, som har over 25 års fartstid i ventilasjonsbransjen, ansatt som daglig leder.

- Selskapet omsatte for 800.000 kroner i 2016, men etter at vi har fikk ansatt Frank Jensen, har vi allerede i passert fjorårsomsetningen i løpet av mars i år, sier Olaf J. Styremoe i en pressemelding.

SpiroNorge er et norskeid selskap og er lokalisert med produksjonslokaler og lager på 1300 kvm. i Skien. Selskapet har egen sveitsisk spiromaskin, hvor de produserer alle rørdimensjoner fra Ø100 mm til Ø 1250 mm.
- Vi produserer alle typer lengder, og tilpasser oss kundens individuelle behov. Vi lagerfører selvsagt alle nødvendige deler og fittings, bend, påstikk, nippler t-stykker, samt alt av festemateriell, sier Frank Jensen videre i meldingen.

– Vi har komplett utvalg innen utstyr til boligventilasjon, som fleksible lydfeller, isolasjonsstrømper og ventiler. SpiroNorge fører sertifiserte filter fra Starvent, samt isolasjon fra Glava og Rockwool, sier Jensen.