Skogli kommer fra stillingen som regionsansvarlig for Nord-Norge og er godt kjent med virksomheten, både mulighetene og utfordringene. 
 
Bård Vegard er byggmester og har tidligere vært operativ i byggebransjen og kjenner godt til hvilke utfordringer små og mellomstore bedrifter i den bransjen har når det gjelder å prioritere kurs og videreutdanning av sitt personell.

Han overtar en avdeling med 6 ansatte og en omsetning på ca. 23 millioner. Avdelingen har ansvar for å tilby kurs og sertifisering etter vår filosofi «lokale kurs over hele landet». Avdelingen er delt opp i fem regioner som totalt sett dekker hele landet. Primært retter vi oss mot bygg- og anleggsbransjen og deres kompetansebehov men avdelingen har også egne ansatte som hovedsaklig driver med fagbrevkurs

– Jeg er superklar for denne spennende jobben og var ikke i tvil om at jeg skulle takke ja når jeg fikk tilbudet. Vil også takke min gode sjef Ørjan for det solide fundament han har bygget opp i sin tid i jobben. Som byggmester vet jeg å sette pris på et godt utført grunnarbeid.
 
Ørjan Woie som har vært vår salgsjef siden 2012, overlater nå ansvaret for videreutvikling av kurs- og markedsavdelingen til Bård Vegard. Ørjan ønsker nye utfordringer og tiltrer 1. oktober som Byråleder hos Gnistdesign, en annen Tromsøbasert gründerbedrift med stort potensiale.