Bellini kommer fra NTNU som forsker innen sirkulær økonomi, har tidligere erfaring som prosjektleder i ARUP og er kjent for en del i bransjen fra tiden hennes i buildingSMART som jobber med åpen BIM og digitalisering. Som prosjektleder i Clusteret vil hun ha ansvar for samarbeids- og innovasjonsprosjekter innen effektivisering av bygg og byggeprosesser.

–  Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne utfordrende oppgaven! Det er en unik mulighet å få bidra til å forme fremtidens BAE-bransje på. Jeg vil være tett på der det skjer og identifisere muligheter sammen med medlemmene, sier Bellini i pressemeldingen.

Virksomheter fra hele bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen samarbeider i CCC om innovasjon for å gjøre næringen mer effektiv, grønn og attraktiv. Det foregår samarbeid om alt fra samspill til kunstig intelligens (KI) og 3D-print i stor skala.

–  Construction City Cluster har mye spennende i vente. Det kommende året skal det satses på å sikre enda flere prosjekter både, som gir svar på bransjens problemer. Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre bransjen mer effektiv, grønn og attraktiv, sier Bellini

Bellini tar over for Helge Lundsvoll Andersen som er blitt Digital Solutions Manager i Polygon Norge.