Satsingen i Sarpsborg fører ikke til noen andre endringer i Østfold. Fra før av har selskapet avdeling i Fredrikstad og Moss. Hovedkontoret vil bli værende i Fredrikstad, mens avdelingen i Moss skal bestå. Den nye avdelingen skal primært dekke Sarpsborg, Halden og Indre Østfold.

Brødrene Dahl har inngått en leieavtale med Østfold Eiendomsutvikling som eier tomta og som skal sette opp bygget. Brødrene Dahl skal etter planen leie 1. 720 kvadratmeter.

Tomteområdet som nå opparbeides heter Bjørnstad Industripark og ligger kloss inn til E 6, bare noen få hundremeter fra Quality Hotel & Resort og det nye vitensenteret Inspiria. Like nærheten er også Østfold fylkeskommune i gang med å bygge nytt sykehus til fem milliarder kroner, så Brødrene Dahl har kastet sine øyne på et skikkelig vekstområde.

Det vil fra starten av være fem ansatte i Brødrene Dahls nye Østfold-satsing. Det blir egen proffbutikk og ikke mulighet for forbrukeren å handle der, slik vi har skrevet tidligere.

- Vi vet at våre eksisterende kunder i Sarpsborg-regionen vil sette pris på dette og så tror vi at vi kan kapre mange nye kunder med nysatsingen, sier Lasse Tønnesen, som er regionsjef hos Brødrene Dahl. Tønnesen vil foreløpig ikke si noe mer konkret om sortiment og andre detaljer.

- Vi kommer tilbake med flere opplysninger senere, sier han til www.vvs-forum.no