Logistikksjef Stein Inge Viset sier at ”...vi skal gjøre det enklere for fagfolkene å gjøre en god jobb. Håndverkeren skal slippe å forlate byggeplassen fordi de holder på å gå tom for noe. Bare ring butikken, og du får levert på 1-2 timer”.

Finjustert logistikk
Würth Ekspress dekker hele landet med sine 47 butikker, og har en profesjonell samarbeidspartner som kjører ut fra butikkene og til kundene.
-  Ved å benytte Würth Eksress kan vår kunde bruke tiden på det han eller hun skal. Timeprisen til håndverkeren ruller og går når turen må legges til butikken. Da er det mye bedre at butikken kommer til deg, forklarer logistikksjefen i en pressemelding.

Ser besparingen
Kundene har blitt stadig mer fokusert på effektivitet og utnyttelse av egen arbeidskraft og tid.
- Kundene vil unngå å tape arbeidsfortjeneste, de må også holde framdriften på prosjektet. Her har kundene blitt mye mer bevisst nå enn tidligere, dette gleder oss og vi har tatt utfordringen strak arm og har etablert Würth Expressl

Würths Ekspress service koster ikke mye. Hvis fagmannen for eksempel er i sving på et tak 50 km unna nærmeste Würth-butikk, og varene som leveres veier 50 kilo eller mindre, da koster det 350 kroner.
- Normalt vil vi levere innen 1 time, i noen tilfeller rundt  2 timer, forklarer Viset.