EnercomØst SGP AS har gjennom sine mer en 10 år vært totalleverandør av vannbårne varmeanlegg, gulvvarme, radiatorer og varmepumper til hele landet, og har god kjennskap til Taconova sine produkter, skriver selskapet i en pressmelding.

EnercomØst ble fra 1.juli 2012 en del av SGP Varmeteknikk AS. EnercomØst SGP AS holder til i samme lokaler i Moss som tidligere.

- Som ny representant for Taconova sine produkter i Norge har vi gleden av å tilby Taconova sine produkter til nye og eksisterende kunder. TacoSetter Bypass 100 Strupeventiler, NovaMix Value blandeventiler og TacoVent lufteventiler er blant de produktene som er velkjente i det norske markedet, sier daglig leder i Frank Olsen.
- - Vi er svært fornøyd med å kunne fortsette vår nære relasjon til Taconova. Vi vise  frem produktene på årets VVS-dager. Det blir første gang EnercomØst AS stiller ut på VVS-dagene som en del av SGP og jeg ser virkelig frem til å hilse på nye og eksisterende kunder og vise frem hele vårt produktspekter, opplyser Frank Olsen i pressemeldingen.