Kinnan har 25 års erfaring med energi og klima i Norden, og er en av Panasonics største distributører av varmepumper. Panasonic har historisk et godt samarbeid med dem som partner i Sverige og Danmark. Kinnan etablerer seg i Kristiansand og vil levere skreddersydde løsninger tilpasset nordiske forhold. 

- Vi er glade for at Kinnan blir vår nye distributør i Norge i tillegg til allerede etablerte distributør EcoConsult. Erfaringene fra Sverige og Danmark gjør oss sikre på at de vil bli en god partner også i Norge, sier produktsjef i Panasonic, Sofia Törnlöf.

Kinnan etablerer seg med selgere basert i Kristiansand. Administrerende direktør for Kinnan i Norden, Michael Töråsen, ser frem til å arbeide sammen med det norske teamet og de norske installatørene for å levere nordiske energi- og klimasmarte løsninger.

- Vi satser på å raskt bygge oss en god kanal med norske installatører. Kinnan er en sterk partner med lang erfaring og en komplett portefølje av energi og klimaprodukter. Våre kunder skal føle seg trygge på at de får de beste produktene og løsningene tilpasset nordiske klima- og værforhold, samt god service og rask support, sier Töråsen.

- Produkter fra seriøse leverandører som Panasonic, sammen med våre installatører og garantier, har vært nøkkelen til suksess i Sverige og Danmark. Nå er vi klare for Norge, avslutter Michael Töråsen.