My Nature er en ny komplett baderomsserie som består av et fleksibelt system med skap, fronter og tilbehør, og som gir baderommet et individuelt og personlig preg. 

Villeroy & Boch skriver i en pressemelding at My Nature har hentet inspirasjon fra naturen. Her kombineres myke, organiske former med et moderne design, som gir en helt ny følelse i baderommet. Gjennom nøye valgte materialer, rene linjer og fleksible funksjoner, møter man behovet om velvære og balanse i en ofte stressende hverdag.

Harmoniske kontraster – porselen og kastanjetre
Villeroy & Boch har tolket den rene stilen med hjelp av kastanjetre, hvit porselen og mønster inspirert av naturen. Serien består blant annet av en eksklusiv servant i porselen som kan fås dekorert med et bladmønster. Servanten kombinerer de myke, nette linjene i porselenet med en konsoll i kastanjetre som skaper en harmonisk kontrast. Skuffene under servanten finnes i fargene; sand, aqua og grått.

Det mest iøynefallende i serien, er det store og ovale badekaret i matt hvit, som lyser opp baderommet med sitt delikate design. Badekaret finnes i flere utførelser. Man kan blant annet få sokkelen som badekaret står på, i kastanjetre eller hvitt tre.

Under produksjonen av My Nature har man også tatt hensyn til miljøet. Baderomsspeilene har LED- belysning for å spare energi og øke levetiden.

Speilskapene har også praktiske små skuffer og tannbørsteglass som festes med magnet direkte på skapet, slik at man kan flytte det dit det måtte passe.