Torsdag i forrige uke feiret man åpningen, med blant annet besøk av byens ordfører til å klippe snoren.

Det skriver Bademiljø i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet:

Under åpningen av butikken fikk Kringen Rør besøk av selveste ordføreren i kommunen. Her ser vi fra venstre, Rørlegger Ståle Kringen, ordfører Ivar Vigdenes, fliselegger Andreas Kopsen, og daglig Leder Stine Marita Frydenlund i Kringen Rør[/caption]

- Butikken er helt i tråd med Bademiljø sitt nye konsept, med studio, skjermer, Basic- og Premiumbad, klosettmodul og ikke minst vannrenne både for blandebatterier og dusjer. Hele 30 i tallet er koblet til vann! Der kan en få teste de aller fleste modeller både til kjøkken og bad. I tillegg har de en egen renne for de viktigste dusjene - også disse kan prøves ut i butikken, skriver kjeden i meldingen.

I tillegg til baderomsutstillinger har butikken også en flott teknisk avdeling, hvor det vises hva som skjuler seg bak veggen. Dette gir solid faglig tyngde for dem som måtte lure på hvorfor de skal velge ekte fagfolk til å gjøre jobben.

Saken fortsetter under bildet:

Den tekniske avdelingen i butikken.[/caption]

- Kringen Rør er fra tidligere en kjent aktør for rørleggertjenester i Stjørdal. Med den nye butikken satses det i tillegg på et bredt sortiment av kvalitetsvarer. Leverandører og kunder som var til stede på åpningsdagen fullroste butikken. Det var enighet om at det er ingen i Trondheimsregionen som kan måle seg med dette, skriver Bademiljø.