– Jeg er meget stolt over først å ha ledet arbeidet med etableringen av VVS Norge til å bli den største aktøren innen VVS-bransjen, og deretter gjennomført et meget vellykket salg av selskapet til Mestergruppen. 

– Det har vært en utrolig spennende jobb med fantastisk dyktige kollegaer og medlemmer. Jeg er sikker på at våre nye eiere vil løfte VVS Norge videre til en enda tydeligere nummer 1 aktør i det norske VVS-markedet. Mestergruppen har den industrielle og finansielle kraften som trengs for å utvikle VVS-bransjen gjennom VVS Norge, det er faglig meget høyt nivå og de vet hvordan man skaper suksess gjennom medlemseide kjeder, avslutter Theie i en pressemelding.

– Thorbjørn Theie har bygget opp en meget solid organisasjon og fått med seg mange faglig dyktig mennesker i VVS Norge. Han så mulighetene i VVS-bransjen for 6 år siden, tok med seg all sin erfaring fra andre kjeder og etablerte VVS Norge. Vi i Mestergruppen så denne spennende aktøren vokse frem og valgte derfor VVS Norge når vi skulle tre inn i VVS-bransjen. Vi beklager, men aksepterer selvfølgelig Theie sitt valg. Vi takker han for en utmerket jobb som han kan være meget stolt av, og ønsker han lykke til videre, sier Mestergruppens konsernsjef, Mikkel Sandvik. 

– Samtidig som vi synes det er synd at Thorbjørn slutter så er vi veldig fornøyde med at Per Ivar Harila tar over lederjobben i VVS Norge. Per Ivar har lang erfaring med kjededrift for medlemseide bedrifter som tidligere kjedeleder i Byggtorget og Per Ivar ledet prosessen som medførte at Byggtorget ble kjøpt av Mestergruppen i 2016. Etter å ha ledet Byggtorget frem til 2020, har Per Ivar hatt ansvaret for Mestergruppens egeneide byggevareanlegg. Per Ivar kjenner derfor Mestergruppens virksomhet svært godt, noe som vil være en stor fordel i å realisere synergiene mellom VVS Norge og Mestergruppens øvrige virksomhet, avslutter Sandvik. 

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Thorbjørn har lagt et godt grunnlag for en fortsatt positiv utvikling for medlemmene i VVS Norge. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medlemmene, og skal gjøre alt det jeg kan for at våre medlemmer skal styrke sin posisjon i lokalmarkedene, sier Per Ivar Harila.