NRL fikk blant annet skryt for å utnytte plassen godt og hvordan de ulike elementene er bundet sammen i et ryddig inntrykk tross mange budskap.  Juryen trakk også frem avholdelsen av NM på standen som svært positivt.

Det var en enstemmig jury som valgte ut NRL blant 544 ulike utstillere. I juryens begrunnelse stod det blant annet:
"På en stor stand kan være en utfordring når man ikke har mye penger å bruke på utstilling. På denne standen har utstilleren benyttet gulvet for å binde det hele sammen på en fin og luftig måte. Faget eller produktet ble tydelig profilert ved informative røroppsett. Det er interessant å se hvordan rørene går i huset.

Det er positivt å synliggjøre faget med å se utøvere i aksjon. De historiske innslagene var både blikkfang og god «edjutainment». Det er også positivt at norgesmesterskapet var lagt hit. Stor pluss for at det var lyst og luftig. Det er lett å orientere seg og det ene budskapet slo ikke det andre ihjel".

Ole Larmerud, Ingebjørg Martinsen og Are Skaar Nielsen tok i mot prisen på vegne av NRL. Teknisk direktør i NRL, Ole Larmerud, benyttet anledningen til å takke de mange involverte – dette har vært en stor produksjon med lang planlegging og stor egeninnsats.

- Det er spesielt hyggelig at juryen velger å trekke oss frem i år siden vi avslutter feiringen av vårt 100- årsjubileum på nettopp Bygg reis deg, sier Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef i NRL.
- Vi har forsøkt å lage en stand som viser fagets historie og tradisjon, men samtidig trekker linjene videre til vår egen tid. De fire dyktige kandidatene som konkurrerer i Norgesmesterskapet representerer fremtidens rørleggere.

- På en dag som dette må det være lov å være litt stolt av egen organisasjon og den fantastiske dugnadsånden blant ansatte, opplæringskontorer, lærlinger og medlemsbedrifter, avslutter Ilebekk Hansen.