NRF-appen er linket til NRFs egen unike produktbase og er en viktig medspiller som skal sørge maksimal brukervennlighet og uttelling for brukere på alle nivåer. Bransjefolk innen VVS/VA har brukt den velrenommerte og daglig oppdaterte produktdatabasen i flere tiår og betegner den som sitt viktigste støtteverktøy for identifisering av VVS produkter, skriver NRF i  en pressemelding.

Det uovertrufne med NRF-appen er at det er den gir direkte og gratis tilgang til unike bransjehandelsnummere, noe som sikrer entydig identitet og sporbarhet til alle ledd på alle sentrale varer i VVS/VA-bransjen.

Brukevennlig og relevant
- Basen inneholder vareinformasjon på nærmere 215.000 varenummer, og har også et historisk arkiv på cirka 110.000 produkter som er gratis tilgjengelig for alle brukere, understreker administrerende direktør Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening.

NRF er prioritert
Blant de mange tilhengerne av NRF produktbase og app er det klar tale hva angår prioritering og valg av verktøy. Administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp kjeden uttaler at ”…vi anser NRF som vårt viktigste støtteverktøy hva angår identifisering av VVS produkter nyttet av Rørkjøp kjedens rørleggere.”

Kvalitetssikrer verdikjeden
Olsen forklarer at dette også er fundamentert i de avtaler Rørkjøp kjeden har med alle sine leverandører, slik at produktflyten i tradisjonell verdikjede kvalitetssikres. Han legger imidlertid ikke skjul på at det er flere databaser på markedet, men NRF er pri. 1 for oss, understreker administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp kjeden.

Solide fordeler
Det er en rekke fordeler forbundet med bruken av bransjens egen varedatabase som har vært utviklet av NRF som ble etablert i 1928, påpeker NRF og lister opp noen eksempler:

·       Oppdatert dokumentasjon og bilder som gratis og enkelt kan lastes ned.

·       Produktbasen er gratis tilgjengelig gjennom NRFs Web portal og mobil app.

·       Mulighet for alle varianter av web services.

·       Bredt informasjonsinnhold som grunndata, artikkelinformasjon, logistikkdata, egenskapsdata

·       Egen brukerprofil for prosjektdokumentasjon og bilder på vvsnrf.no og NRF appen

·       Brukeren/rørleggeren kan sende prosjektdokumentasjon direkte fra NRF appen.