Norske Rørgrossisters Forening (NRF) stilte på VVS Dagene med tydelig oppgraderte løsninger til glede for både leverandører, rørleggere og grossister. NRF Databasen og App ble testet og utprøvd av mange svært interesserte besøkende på standen.

- Vi er kjempefornøyd, det har vært godt med besøk på standen gjennom alle tre dagene. Årets utgave av VVS Dagene ble langt bedre enn 2014-utgaven. Det har vært jevnt kjør hele tiden, og vi hadde knapt et øyeblikk uten besøkende, forteller administrerende direktør Terje Røising i NRF.

Stor interesse
- Vi hadde den store gleden av å presentere en videreutviklet versjon av NRF Databasen med App, og det var full fart med demonstrasjoner. Samspillet mellom App og NRF Databasen sto i fokus. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger. Det var stor interesse for våre løsninger basert på NRF nummere satt i system via NRF Databasen og App, understreker Røising.

Godt jobba!
Han roser arrangørene for en godt sammenskrudd messe.
- VVS Dagene gav et solid inntrykk. Forhåndsomtalene av selve messen og utstillerne var god, positiv og korrekt. Det var profesjonell fremsnakking av VVS Dagene, og jeg har stor forståelse for bakgrunnen til at det ble rekord når det gjelder antall besøkende.
Røising kommenterer videre at det er svært sannsynlig at Norske Rørgrossisters Forening vil være på plass når VVS Dagene 2018 arrangeres.