- Hvis alt går etter planen skal vi ha lokaliseringen klar meget raskt, opplyser en av lederne og eierne i det nye selskapet som er under etablering, Ole G. Rontèn til www.vvsforum.no.

På grunn av nettopp Ole G. Rontèns tilknytning til Buskerud har enkelte spekulert i at selskapet vil etablere seg inn mot Drammen eller kanskje Asker.  Det avviser Rontèn bestemt:

Kan bli Lørenskog
- Asker blir det ikke. Personlig heller jeg mot at vi finner en passende lokalisering på grensen mellom Oslo og Akershus. Muligens blir det Lørenskog-område. Vi får se an noen dager til.
Etter at det ble kjent at VVS-entreprenøren NRA Øst AS skulle etableres har tilbakemeldingene fra markedet vært enorm positivt.
- Kunder, forretningsforbindelser, leverandører og ikke minst potensielle ansatte har henvendt seg til oss. Mange vil jobbe for oss, så det er jo et godt utgangspunkt.

- Hvor mange ansatte blir dere?
- Vi planlegger å være ca. 25 ansatte til sommeren neste år, så vi må raskt på banen med rekruttering.

Rontèn gleder seg

- Hva er planlagt omsetning for 2013?
- Vi legger nok et budsjett på ca. 25 millioner kroner, men ting tar tid og vi skal bygge stein for stein, så det blir mer et anslag nå i første omgang. Vi satser på å bli en av Østlandsområdets ledende VVS-entreprenører og det forplikter, men vi har solide eiere og mange flinke folk i ledelsen og et kompetent styre. Jeg er optimist og gleder meg til å ta fatt på dette for alvor, sier en meget tilfreds Ole G. Rontèn, som i første omgang skal jobbe med å skaffe prosjekter og han blir følgelig leder for selskapets prosjektavdeling.