- Det var totalt 43 leverandører med i vurderingen og undersøkelsen. Blant de tre beste, både innenfor synlig og teknisk var det 0,1 som skilte leverandørene. Det var jevnt og det viser at vi har mange dyktige leverandører med gode produkter , forteller markeds - og innkjøpssjef  i Norsk Rørallianse, Line Ekroll Dyb. 

Norsk Rørallianse vurderer sine leverandører annet hvert år. Kriteriene de blir målt på er kvalitet på besøk, leveringspresisjon, reklamasjons håndtering, produkt, og til slutt en helhetsvurdering som fører til en intern rangering og kåring.

Saken fortsetter under bildet:

Korsbakken Trading sin stand under NRA-dagene.

- Vi har hatt møter med nesten alle leverandørene i løpet av høsten og godt gjennom resultatene. Målet med både undersøkelsen og våre NRA-dager, er å få til kvalitetssamarbeid med våre utvalgte leverandører, noe som sparer både dem og oss for tid, samt øker kompetansen for alle parter, sier Dyb til VVSforum.

Andreas Ingerud fra Geberit sier en kort kommentar at de synes det er hyggelig at NRA setter pris på den jobben Geberit gjør ovenfor bedriftene i alliansen. – Med all ydmykhet og takk,  men en slik utmerkelse gir oss en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i vår daglige jobb ovenfor NRA.

Administrasjon i NRA. Fra venstre, Hilde Kjærstad, Steinar Kjærstad og Line Ekroll Dyb.