- Vi har ikke misforstått, slik avdelingsdirektør Ketil Krogstad hevder. Vi ser på utredningen fra Rambøll som en viktig premiss for senere høringsforslag fra departementet. Av den grunn ønsket vi å være representert i referansegruppa, men det gikk altså ikke, hevder daglig leder i NOVAP, Bård Baardsen overfor www.vvsforum.no

Relatert sak:
TEK 15 : Dibk mener at Rambølls oppgave er misforstått

Tok beslutningen
NOVAPs daglige leder forstår heller ikke hvorfor Dibk påstår at det er Rambøll som har bestemt referansegruppens sammensetning. Bård Baardsen sier dette i sakens anledning:
- Det var jo Dibk som tok beslutningen i forhold til hvem som skulle sitte i referansegruppa, så i praksis har ikke Rambøll satt sammen gruppa.

Viktig periode
NOVAP har den oppfatningen at når man kommer så langt at høringsdokumentet sendes ut fra departementet er alle viktige beslutninger i hovedsak tatt i forhold til TEK 15 og derfor ville NOVAP være på banen tidlig. Det er mulig det er som Krogstad sier, at i en periode fra rapporten til Rambøll foreligger og frem til ferdig høringsdokument blir muligheter for å komme med innspill som blir hensynstatt. Uansett blir det spennende å se hva slags prosess som det legges opp til i akkurat denne perioden, sier NOVAPs Bård Baardsen.