Norske Varmeforhandlere er et forbund for forhandlere, distributører og transportører av flytende brensel, som fyringsoljer, parafin, autodiesel og bensiner.

- Norske Varmeforhandlere har fått føle på kroppen den betydelige nedgangen i bruk av fossile fyringsprodukter, som fyringsolje og parafin. Det har skjedd i løpet av de siste 20-25 årene. Dette sammen med at daglig leder i Norske Varmeforhandlere, Terje Eriksen, skal over i pensjonistenes rekker i løpet av året, er årsaken til at dette skjer, skriver NVF i en melding. 

Dette har vært kjent en stund siden partene på et møte 23. januar, med styremedlemmer i Norske Varmeforhandlere og Norsk Varmeteknisk Forening samlet, besluttet å forene disse bransjeorganisasjonene sammen.

- Vi er utrolig glad for at NVs medlemmer kommer til Norsk Varmeteknisk Forening, og vi ønsker dem alle hjertelig velkommen.
Alle disse nye medlemmene vil berike vårt miljø, spesielt for biofyringsolje, som er det produktet NVs medlemmer håper vil erstatte fossile fyringsoljer.
Medlemsmassen vår består etter dette av ca. 440 medlemsbedrifter, som innebærer at vi vil ha en bra «tyngde i ryggen» i all kommunikasjon med myndigheter, media og øvrige samarbeidspartnere, påpeker daglig leder i NVF, Rolf M.Blaker.