Hvordan ivaretas funksjonsbaserte krav (TEK17) når man ikke velger preaksepterte ytelser? Hvordan ivaretas grensesnittet mellom prosjektering og utførelse, er noen av hovedtemaene under semonaret. 

Vanninstallasjoner har begrenset levetid og må byttes ut én eller flere ganger i løpet av byggets levetid. Hvordan løser vi kravet til utskiftbare installasjoner, og hva mener vi om aktive og passive lekkasjesikringstiltak? Kan vi også planlegge bad for fremtidige behov? Er kjøkkenet det nye våtrommet, og har vi noe å lære av våre svenske kollegaer med hensyn til vannskadesikkerhet?

- Formålet med seminaret er å skape en møteplass for bransjekollegaer med interesse for riktig forståelse av regelverket, bevisstgjøring av tekniske forhold, og gode tekniske løsninger, skriver arrangørene i en melding. 

- Med økt kompetanse innenfor disse områdene oppnår vi færre fremtidige tvister i prosjekter, og man blir mer bevisst på hvilken risiko man egentlig tar på vegne av bedriften sin, dersom man eventuelt ikke har riktig forståelse til krav og regler, skriver de videre. 

Konferansen avholdes torsdag 20. april på VIKA kino i Oslo. Her kan du melde deg på.