Etter det vvs-forum.no erfarer, så er det tidligere hovedeier av VVS Senteret Norge AS, Trond Langlie Røine som har etablert det nye selskapet Norsk Teknisk Installasjon AS. Langlie Røine skal eie 2/3 av selskapet og er styremedlem. Selskapet er foreløpig ikke registrert i Brønnøysundregistrene.

Dalene er sjef
Det er Gunnar Dalene som sitter i sjefsstolen i Norsk Teknisk Installasjon AS. Han var tidligere økonomidirektør i VVS Senteret Norge AS, så det er tette bånd mellom selskapet som gikk konkurs og som nå har gjenoppstått.

Det er antydet at Fokus Bank vil tape ca. 100 millioner kroner på konkursen i Lier. Det er innmeldt 65 millioner kroner så langt i konkursboet, men det er varslet at denne summen kan bli høyere. Fokus Bank skal også være det nye selskapets bankforbindelse. Trond Langlie Røines VVS-selskaper i Eggedal og på Lillestrøm blir ikke på noen berørte av de siste dagers hendelser.

Inn i kontraktene
Norsk Teknisk Installasjon AS har tilbud seg å gå inn i kontraktene som VVS Senteret Norge har hatt med flere byggherrer. Skanska og Ole K. Karlsen er blant selskapene som er nevnt. VVS Senteret Norge AS har gjort en god jobb og man er tilfreds med det som er utført, så dette gjør det enklere for det nyopprettede selskapet å få lov til å gå videre på disse jobbene. Det har vært forhandlinger om å overta prosjektene i Oslo denne uka. Disse har altså vært positive.

Etter planen skal det ansettes 25 rørleggere i Norsk Teknisk Installasjon AS i første omgang. I løpet av en seks måneders periode skal staben økes til 40 rørleggere. Det er lagt opp til at administrasjonen skal være liten og effektiv. De rørleggerne som har gått for å være dyktige har fått tilbud om jobb i Norsk Teknisk Installasjon AS.