Etter en lengre ansettelsesprosess hvor Comfort har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Inger Nerdrum.

Nerdrum kommer fra Heidenreich hvor hun har sittet i ledergruppen. I stillingen som markedssjef har Nerdrum blant annet hatt ansvar for leverandørforhandlinger i inn- og utland, produktvalg og merkevarebygging. Hun har hatt det totale ansvaret for produkt og markedsavdelingen, samt jobbet tett mot regions og distriktssjefer i salgsorganisasjonen.

- Inger har verdifull ledererfaring, bransjeerfaring og kunnskap om produkter, varekanaler og forhandlinger. Hun er opptatt av god kommunikasjon med ansatte og eiere og er en operativ, aktiv leder med svært god arbeidskapasitet. Vi tror hun vil engasjere seg sterkt i at Comfort-Kjeden skal lykkes i årene som kommer, sier styreleder i Comfort-Kjeden AS, Helge Lars Berger.

- En av landets mest profilerte kjeder
Nerdrum ser frem til å tiltre stillingen og tror at erfaringen fra tiden i Heidenreich vil komme godt med i sjefsstolen i Comfort.

- Jeg ser frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Comfort, et selskap som har solid merkevareforankring og er en av landets mest profilerte kjeder i bransjen.

Nerdrum tiltrer stillingen fra 1. februar 2013.