Det skriver konsulentselskapet i en pressemelding. 

Dette er GKs største totaltekniske entreprise, og GK skal på oppdrag fra HENT levere fagene ventilasjon, byggautomasjon, rør, kulde og elektro. Norconsult ser frem til et godt og konstruktivt arbeid på tvers av alle fagdisipliner, med en av Norges ledende tekniske entreprenører.

Sykehuset blir på ca 28 500 kvadratmeter og prosjektet har en kostnadsramme på over 1 milliard kroner. Bygningsmassen fordeles på fire bygg; sengepost, pasienthotell, produksjonsbygg og kontorbygg. Ambisjonsnivået for bygget er energimerke A.

HENT er totalentreprenøren, og Aspelin Ramm Eiendom AS og svenske Hemfosa Fastigheter står bak Gardermoen Campus Utvikling (GCU), som har inngått en leiekontrakt med LHL-Klinikkene for 25 år. Området ligger mellom Jessheim og Gardermoen.

- Dette er et meget spennende og prestisjefylt prosjekt, og tildelingen viser igjen at Norconsult sin tverrfaglige kompetanse innenfor Sykehus- og helsebygg veier tungt. Fagmiljøet i Sandvika begynner å bli stort, og vi har svært mange dyktige medarbeidere. Å bli del av dette prosjektet er i tråd med våre mål og vår satsning innenfor Sykehus og institusjonsbygg for fagmiljøet i Sandvika. Vi vinner frem i sterk konkurranse med andre konkurrenter, og det er vi svært godt fornøyd med, sier Klaus Andreassen, Seksjonsleder Helsebygg Elektro, og Kåre Kallmyr, Seksjonsleder Sykehus og Renrom.