RG-prosjekt har hovedkontor i Steinkjer og avdelingskontor i Verdal, Levanger og Stjørdal. Alle de 37 ansatte fortsetter i sine stillinger etter overtakelsenRG-prosjekt er et velrenommert selskap og har drevet rådgivende virksomhet siden 1987.

Firmaet er Nord-Trøndelags største rådgivende ingeniørfirma og leverer tjenester innen fagområdene: Prosjektadministrasjon, byggeteknikk, taksering, brannteknikk, plan, vann- og avløp, veg og miljø. Selskapet har 37 ansatte som alle fortsetter i sine stillinger etter overtakelsen. Norconsult er fra før etablert i Steinkjer med fagområdet Energi og vannkraft.

- RG-prosjekt  og Norconsult har samme syn på framtiden og begge selskaper erkjenner at markedet  i enda større grad framover etterspør tverrfaglighet, større innkjøpspakker og større kapasitet.  Både forretningsmessig og kulturelt passer firmaene veldig bra sammen. Kjøpet vil styrke kompetansen i regionen, og vil øke verdiskapingen som lokalt forankrede rådgiverfirmaer representerer.  Norconsults offensive satsing inspirerer våre ansatte og vi kan betjene våre kunder på en enda bedre måte, sier daglig leder i RG-prosjekt  AS, Atle Romstad.

- Med kjøpet av RG-prosjekt  forsterker vi vårt markedsinngrep og tverrfaglighet betydelig i regionen ved at vi får tilgang til et meget kompetent og anerkjent rådgivermiljø. Vi ser store muligheter for markedsmessige og faglige synergier gjennom denne sammenslåingen og ser frem til å kunne tilby et ytterligere utvidet tjenestespekter langs de verdikjedene vi betjener i dag. Kjøpet av RG-prosjekt er en viktig byggestein når vi tar mål av oss å bygge det ledende tverrfaglige kompetansemiljøet i Midt-Norge på rådgiversiden, sier adm.dir. i Norconsult AS, John Nyheim.

Etter overtagelsen av RG-prosjekt vil Norconsult i Midt-Norge ha kontorer i Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Ulsteinvik, Stjørdal, Levanger, Verdal og Steinkjer.

Beslutningen om aksjeovertakelsen er resultatet av en prosess som er strategisk begrunnet og som også er diskutert med og ønsket av medarbeiderne i alle involverte selskaper. Selskapene ser dette som et riktig trekk for å møte fremtidige markedsmessige og faglige utfordringer, for å trygge arbeidsplassene, samt for å skape grunnlag for videre vekst.