De som var til stede og fikk sine mesterbrev var, Sohail Shafi, Roger Aksnes, AdrianTøraasen Schreier, Joachim Kjærstad, Kjetil Hanestad Aksnes, Alexander Holth, Lasse Johan Heim Timenes, Ole Jonny Ravnekleven, og Magnus Hopland.

Lederen av Mesterbrevnemda, Aksel Hagen sa i sin tale til de nybakte mesterne at samfunnet og bransjen trenger deres kunnskap, klokskap og ferdigheter.
- Dere har gjort et klokt og fornuftig valg. Læring i arbeid og måten dere tilegner dere kunnskapen, har jeg stor tro på. Det ligger mye god pedagogisk læring i det. Så det er ikke tilfeldig at mesterbrevutdanningen ligger under næringsdepartementet, og ikke i kunnskapsdepartementet. Mitt spørsmål er om arbeidslivet setter nok pris mestere og mesterbrevet. Jeg føler noen ganger at aktørene i byggebransjen ikke verdsetter den kunnskapen dere besitter godt nok, sa Hagen.
Han understreket til slutt i sin tale at det følger et ansvar med mesterbrevet.
- Det er viktig og ivareta tilliten man får ved å kunne dokumentere denne type kunnskap.

Oldermann i Oslo Rørleggerlaug, Helge Ranheim, som også ønsket velkommen til den høytidlige seremonien gratulerte også de nye mesterne med mesterbrev, og påpekte at det er flott at så mange ønsker å videreutdanne seg i faget.
- Vi i Oslo Rørleggerlaug ønsker ikke at mesterbrevutdelingen kun skal være en parentes blant svennebrev og fagbrev i Oslo rådhus. Derfor har vi vår egen tradisjon her i Håndverksmesterens egen storstue, nemlig Laugssalen, der den nyutdannede rørleggermesteren står i sentrum.

Ranheim fremhevet også at de nye mesterne kan være skikkelig stolte av det betydelige arbeidet de har lagt ned for å komme dit de er i dag. Men selv om dere dag får det synlige bevis som utøvende mestere, er det jo slik at man aldri blir helt utlært. Det vil alltid være ny kunnskap tilgjengelig.

Adm.direktør i Rørentreprenørenes Felleskontor, Jens Løvås, var også på plass under seansen torsdag kveld. Han roset både Hagen og Ranheim for sine velvalgte ord ovenfor de nye mesterne.
- Som Oldermannen også var inne på, synes jeg det er gledelig at så mange ønsker å videreutdanne seg innen faget. Jeg har sett flere som går gradene fra lærling, via svennebrev, til mesterbrev i rørleggerfaget. Muligheten for videreutdanning er viktig for å få frem i bransjen, da dette viser at rørleggerfaget gir deg mange muligheter i fremtiden. Ved å ta svennebrev ligger veien åpen i forhold til Mesterbrev og Teknisk fagskole, sa Løvås. 

Utdeling av mesterbrev arrangeres en gang i året, hvor de som har tatt mesterbrev i løpet av det siste år blir invitert.