27 år etter at den første energi- og miljøkonferansen fant sted i 1986 med hele 250 deltagere fra norden er det mer oppmerksomhet om disse spørsmålene enn noensinne, en oppmerksomhet disse konfeansene har bidratt til.

De som er invitert til nettverkssamlingen er produsenter av dokumenterte, energieffektive og miljøriktige produkter og systemer,myndigheter. byggherrer, arkitekter, rådgivere, teknisk ekspertise, eiendomsforvaltere, entreprenører, brukere, drift og vedlikehold, rehabilitering, helse og sikkerhet og finansiering.

Gjennom nesten 20 år og har energi- og miljøkonferansene, ofte bare kalt Kielkonferansen, samlet en stor del av dem som arbeider aktivt med energieffektive og miljøvennlige løsninger for bygg. Fjorårets konferanse var den første NETTVERKSAMLING med temaet
«FRA ORD TIL HANDLING»  og hadde noe færre deltakere enn tidligere. Mange mente det var en fordel, for med færre deltakere kunne en sitte sammen i grupper og komme sammen frem til de beste energieffektive og miljøriktige løsninger.Deltagerene kommer nærmere hverandre og får bedre anledning til fagprat.

Årets konferanse vil følge opp konklusjoner fra tidligere konferanser og ha med myndigheter og foredragsholdere på høyt nivå, noe ikke minst Høgskolen i Oslo og Akershus vil bidra til.

Arrangør er Nordiske seminarer AS (Kai Hollstedt) i sammarbeide med, Høgskolen i Oslo og Akershus, NEAS og Selvaag.

VVS-forum vil komme tilbake til høstens konferanse så snart programmet er klart.