- Produktene er brukt i Tyskland i mange år, men nå ruller vi ut dette på det norske markedet, og håper de blir tilgjengelige hos grossisten rett over sommeren, forteller salgssjef i Purus Norge, Søren Knudsen.

VVSforum.no møter Knudsen på standen til Purus på Nordbygg i Stockholm torsdag morgen. 
Ifølge Knudsen vil gummikoblingene ikke bare gjøre arbeidsdagen enklere for rørleggeren – men også sørge for sikrere installasjon. Gummikoblingene passer til ulike dimensjoner og materialer – og kan installeres horisontalt og vertikalt.

De fungerer som en glidemuffe; rillene og pakningene er spesialkonstruerte, og skal sørge for tetthet. Slangeklemmene er produsert i syrefast stål – og på koblingene står det detaljert anvisning.

Saken fortsetter under bildet:

Purus - Søren og Jan-1.jpg
Både Søren Brøndum Knudsen og Jan Gøransson fra Purus Norge var på plass under Nordbygg 2022 denne uken.

– En tydelig etikett med pregede dimensjoner gjør det lettere å finne riktig artikkel basert på ulike rørdimensjoner. Ved montering vil man merke at det er innvendige flenser som avgrenser rørskjøten, samtidig som du kan tre gjennom røret.

En variant som vi er unike på i Skandinavia er den såkalte Gummikobling Plug-In, med en side for utvendig montering og en side for innvendig montering på avløpsrør, sier Knudsen.

Med andre ord: Kvaliteten skal være i kjent Purus-stil. 
- Vi i Purus driver med sikker installasjon. Jeg er overbevist om at gummikoblingene vil gjøre arbeidsdagene enklere for rørleggeren. Det norske markedet har etterspurt produktet. Dette vil slå an, sier Knudsen.