- Vi starter tidlig for å sikre oss best mulig tid til å planlegge konsept og gjennomføring av neste års messe, sier salgssjef Tone Bonnerud, som vil videreutvikle fjorårets publikumssuksess. Messen 2011 hadde 50 000 besøkende og hele 471 utstillere, hvorav 100 utenlandske.

- For oss som arrangør, har målet vært å gjøre Bygg Reis Deg til den viktigste møteplassen for byggenæringen. Tilbakemeldinger fra utstillere og besøkende i 2011, viser at vi langt på vei har lykkes. Fjorårets messe ble en imponerende markering av byggenæringens bredde, kapasitet og samlede kompetanse, fastslår Bonnerud, - Mer enn 40 000 av de besøkende representerte næringens verdikjede, byggherrer og myndigheter. Utsagnet om at bygge-Norge samles på Lillestrøm, har vi god dekning for, påpeker Bonnerud.

Satser på ny rekord i 2013
Messen i 2013 planlegges etter samme lest som 2011-utgaven, men med et enda større vekt på tilgjengelighet og intern kommunikasjon.

- Både utstillere og publikum vil oppleve bedre skilting og informasjon, opplyser Tone Bonnerud. – I lys av markedsutsiktene i Norge, ligger alt til rette for nye utstillerrekord i 2013. Ikke minst har vi stor tro på at utenlandske selskaper vil satse enda sterkere i Norge, sier Tone Bonnerud i Bygg Reis Deg.

Allereded nå er én bedrift oppført på utstillerlista, og det er Eidsskog sol og energi som har fått plass i hall B.

Bygg Reis Deg 2011, ble arrangert 19. – 23. oktober for med 471 utstillere, hvorav 100 utenlandske fra 15 land. Utstillingsarealet innendørs var netto 16000 m2, fordelt på 5 haller, samt netto 850 m2 på messens uteområde. Den totale omsetningen knyttet til messen er ca. 200 millioner kroner. Bygg Reis Deg 2011 ble gjennomført over 70 konferanser og seminarer med tilsammen 4960 registrerte deltagere.

Byggenæringens innovasjonspris 2013
Det skal deles ut en Byggenæringens pris for å fremme innovasjon og nytenkning. Prisen deles ut til en bedrift, organisasjon, etat eller person som har gjort en særlig  innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter eller tjenester samt nytenkning og verdiskapning til nytte for samfunnet og byggenæringen.

Arrangøren ønsker med dette å få frem de gode historiene om verdiskaping og nytenkning i byggenæringen. Med 300 000 ansatte og en omsetning på nærmere 300 milliarder kroner spiller byggenæringen en betydelig rolle i utviklingen av det norske samfunnet.  Innovasjonsprisen er en unik mulighet til å få frem de positive sidene i hele verdikjeden.

Bygg Reis Deg tok initiativet til prisen for første gang i 2011.

Forslag til kandidater med en kort begrunnelse, kan sendes til sekretariatet, brd@byggreisdeg.no, (mrk Innovasjonsprisen).

Juryen er:
Gunn Ovesen, Adm. dir Innovasjon Norge
Inger Lindgren, ekspedisjonssjef, Kommunal- og regionaldepartementet
Jan Halstensen, Adm. dir St. Gobain Byggevarer AS, styreleder BNL og Bygg Reis Deg
Tom Borthen, Adm. dir Løvenskiolds Handel AS og styreleder i Virke Byggevarehandel