- Vi får ofte spørsmål fra rørleggere som handler hos oss. Det kan være alt fra ting de kanskje burde vite svaret på selv, til ting de har glemt eller ikke har jobbet med på en stund. Det viser at kunnskap er viktig og Rørhåndboka er et godt verktøy og et bra oppslagsverk for rørleggeren. Og at det er behov for boka er det ingen tvil om, sier Ove Røn, avdelingsleder hos Brødrene Dahl på Bryn i Oslo.

De første bøkene ble sendt fra Brødrene Dahls hovedlager på Langhus og ut til BDs servicesentre for noen uker siden. Og bøkene er ettertraktet.
- Flere steder har allerede solgt ut det de har fått inn, men det fylles opp igjen. Skulle man derimot ikke finne boka i butikkene, er det bare å ta kontakt med butikkpersonalet, opplyser Røn.

Fagdirektør David Zijdemans i Skarland Press som utgir Rørhåndboka på vegne av Rørentreprenørene Norge er glad for at Rørhåndboka har kommet i salg hos Brødrene Dahl.
- For oss betyr det mye at Brødrene Dahl har funnet plass til Rørhåndboka i butikkhyllene. Brødrene Dahl er den grossisten i landet som satser hardest på kunnskap og vi er både glade og takknemlig for at de nå har tatt Rørhåndboka inn i sitt stadig voksende sortiment.