Klauset -Gran begynte som rørleggerlæring hos Sandvika Rør i 2000. Etter læretiden videreutdannet han seg til gassrørlegger, og jobbet en del år i Peisselskabet mot boligmarkedet.

Deretter gikk ferden tilbake til et mer tradisjonelt rørleggerfirma, hvor han begynte som rørlegger hos Wien & Lie Rørleggerbedrift AS i Asker. Morten har også jobbet som rørlegger hos Stein Gulset AS på Blommenholm i Bærum.

I løpet av sin jobbkarriere har Klauset-Gran også jobbet som uteselger hos Ahlsell i flere forskjellige avdelinger. Han har i tillegg til VVS jobbet mot oljebransjen innenfor avdelingen Oil & Gas i flere år.

- Jeg har fått muligheten til å jobbe i flere ulike rørleggerfirmaer, og i grossistleddet. Det har gitt meg en allsidig bakgrunn som jeg tror vil være til stor hjelp i min nye jobb som distrikstansvarlig. Jeg synes jeg har fått en kjempespennende mulighet til å begynne hos etter min mening, Norges beste leverandør. De har levert gode og bra produkter til de rørleggerfirmaene jeg har jobbet, og er en leverandør som følger opp, og er til stole på. Nå gleder jeg meg bare til å komme skikkelig i gang, sier han.

- Vi ønsker Morten hjertelig velkommen til oss, og han har med sin bakgrunn alle forutsetninger for å gjøre en god jobb i Armaturjonsson. Vi setter stor pris at han ville begynne hos oss, og ønsker han lykke til i jobben, sier salgssjef Johnny Kvalheim i Armaturjonsson.

Morten Klauset - Gran er 40 år, og er bosatt i Holmestrand.