Mot slutten av 2014 finner han tid for å summere litt av hva som er skjedd siden oppstarten i november 2007.

-Vi har vokst hvert år. Og sett en merkbar økning de to siste årene. Vi føler at veksten fortsetter også inn i 2015. Det blir spennende, sier han og legger til at både veksten i besøk på nettstedet, reaksjonene på nyhetsbrevene og interessen hos annonsører gjør det spennende å starte opp på nyåret.

Grindahl forholder seg til tilgjengelige statistikkverktøy på internett som viser oppdaterte besøk, vekst og fall for nettsider. Det er her han henter informasjon som forteller at VVSforum er blitt Nordens største nyhetskanal på nett for VVS-bransjen.

-Slikt statistikkverktøy gir ikke eksakte tall, vi må regne med en viss slingringsmonn når vi ser på de enkelte målingene. Men etter å ha fulgt med på vår egen utvikling og sammenlignet med norske og nordiske nettsteder som publiserer rundt samme tema, så har jeg tillitt til den statistikken som kommer frem over såpass lang tid, sier Stig Grindahl.

-Vi leses nå av mellom 20 000 og 25 000 unike besøkende hver måned, og har nærmere 60 000 sidevisninger. Dette er tall som vi er stolte av og som viser en betydelig besøksmasse fra aktive bransjefolk, sier han.

4. november lanserte VVSforum.no sin mobilversjon. Allerede nå er det over 5000 unike lesere som benytter sin smarttelefon til å lese nytt om bransjen.

Stig Grindahl tror dette også vil bli en videre suksess utover i 2015, idet så mange innen byggebransjen er på farten store deler av dagen, og dermed er fornøyd med å ha en moderne tilgang til bransjenytt på mobilversjonen.

-Vi har over tid økt omfanget av unike artikler og nyheter skrevet for VVSforum.no. Dette kommer vi til å forsterke i året som kommer. Vi ser av besøksstatistikken for hver artikkel og nyhet at dette blir godt lest av våre lesere, sier Sig Grindahl.