IMI Hydronic Engineering tilbyr verdensledende produkter og systemløsninger for vannbårne varme- og kjølesystemer. Med innovative og bærekraftige produkter, omfattende systemkunnskap og skreddersydd vannbåren opplæring gjør selskapet det enklere å designe, installere, distribuere og vedlikeholde rørsystemer i alle typer bygninger.

Michael, som har norsk far og fransk mor, studerte til ingeniør innen elektronikk/automasjon og deretter teknisk salg og industriell markedsføring i Frankrike. Han har også en master i ledelse innen energifagene fra BI, og han er nå i gang med å gjennomføre KEM-studier ved Fagskolen Vestfold og Telemark ved siden av jobben.

40-åringen har også en svært bred erfaring å vise til, gjennom 16 års ansettelser i selskaper som Tyco, Aibel, KSB, Siemens og sist Spirax Sarco.

- Det har gitt meg en allsidig bakgrunn og kunnskap innen automatikk, hydraulikk, ventiler, pumper, prosesser og varmeoverføring. I sum ble det en fin match med IMI Hydronic Engineering satsing innen smart regulering.

- Førsteinntrykket av selskapet er veldig bra, med spennende produkter og hyggelige kolleger. Her vet jeg at jeg vil trives!

- Vi er veldig glade for å få Michael med på laget vårt, og med hans kunnskap og kompetanse styrker vi oss ytterligere innenfor automasjon og elektronikk, som blir viktigere og viktigere når vi skal levere gode systemløsninger for varme- og kjøleanlegg. Vi merker at kundene ønsker leverandører som kan bistå med helhetsløsninger i form av teknisk gode produkter, og riktig kunnskap, sier Ove Hjelleseth, adm.direktør i IMI Hydronic Engineering AS.