Med på laget har Mesterbrevnemnda fått Jan Åge Fjørtoft, tidligere fotballproff og nå Viasat-kommentator, og ekspert på medarbeiderskap, Rune Semundseth fra Businessmastering.

- Hvis du vurderer å ta med deg dine ansatte på seminar, så er det dette seminaret du bør prioritere.

En arbeidsplass eller et lag består gjerne av forskjellige individer fra forskjellige kulturer, nasjonaliteter og med forskjellig kompetanse, sier Roger Nyborg, informasjonsansvarlig i Mesterbrevnemda.

- Det krever mye av deg som leder, men også av de ansatte. Seminaret vil inspirere, motivere og gi dere verktøy til å spille bedre på lag og gjøre hverandre enda bedre. Dere vil høre og lære mer om viktigheten av å støtte og utfordre hverandre samt hva som kreves for å bygge en god kultur på arbeidsplassen. Jan Åge Fjørtoft vil med sitt smittende engasjement forsøke å inspirere og motivere gjennom blant annet å dele erfaringer fra sin innholdsrike karriere, og snakke om Drillo-effekten og lagspill, sier Nyborg.

I den andre delen av seminaret vil Rune Semundseth ta for seg medarbeiderkoden. Sentralt i denne sesjonen vil være det å bry seg om sine ansatte ved å gi støtte og utfordringer samt hva som kreves for å bygge en god arbeidskultur.