Kaimann fikk første prisen under  ISO-messen i Köln for sitt nye produkt som heter Kaiflex ST TurboTube. Den nye kveilede cellegummi-isolasjonen skal være  kjapp å montere og tar liten plass. Materialet består av fleksibel cellegummi som er splittet og kveilet opp i en pakke på størrelse med en frisbee. En lett avtagbar plastremse beskytter de selvklebende kantene som gjør at du kan montere raskt og enkelt uten bruk av lim.

Rullene med TurboTube dekker opp til 13 lengdemeter med rør avhengig av dimensjonen. Kaimann påpeker at det tettpakkede formatet beskytter materialet godt inntil det monteres, og skal bidra til å gjøre Kaiflex ST TurboTube til det mest effektive produktet på markedet for kondensisolering. I tillegg er de selvklebende kantene med på å redusere behovet for lim, og gjør det enklere å montere. En lukket cellestruktur øker resistens mot vanndamp og gir langvarig beskyttelse mot korrosjon.

Dimensjoner
Kaiflex ST TurboTube fås i 9, 13 og 19 mm tykkelse, og i følgende diameter: 15, 22, 28, 35 og 42. Slangene kan brukes sammen med Kaiflex ST Class 0 selvklebende tape som fås i ruller på 15 lengdemeter