Selv om norske leverandører og produsenter glimrer med sitt fravær på årets Cersaie-messe, så er det altså mange andre som har meldt seg på. Det er for så vidt ingen overraskelse at Norge ikke er representert på messen i motebyen Milano. Tidligere år ble messen Mostra Convega arrangert i Bologna og der var heller ikke vårt land med. Norge har bygd ned sin VVS-industri og er et høykostland der det er vanskelig å produsere rimelige nok produkter. Skulle det vært noen som kunne ha deltatt må det være bedrifter som Høiax og Oso Hotwater, men også disse satser på andre markedskanaler.
732 utstillere er påmeldt på messen og nær sagt hele det 176 000 kvadratmeter store messeområde må dermed tas i bruk. Det sier det meste om Cersaies posisjon.

Det er flest italienske utstillere. 210 utstillere fra Italia er klare og resten kommer fra de 28 andre land som er representert denne gangen.

Cersaie er en av de mest populære messene for fliser, sanitærporselen, armaturer og baderomsmøbler som avvikles i Europa. Messen har holdt det gående i 30 år og kan følgelig feire jubileum i år. I tillegg til selve utstillingen vil det bli holdt en rekke foredrag og mange seminarer samt at det er avsatt tid til sosial omgang, som seg hør og bør.

Det antas at en del nordmenn vil besøke messen for å se nærmere på de trendene som finnes i markedet.