I oktober 2009 hadde Norsk Varmeteknisk Forening 54 bedriftsmedlemmer, men det per juli i år er hele 228 medlemmer tilknyttet foreningen.
Skal ha flere medlemmer

Norsk Varmeteknisk Forening har primært fått nye medlemmer blant leverandører av varmepumper, bioenergi og blant virksomheter som prosjekterer, installerer og har service/vedlikehold på varmesentraler. I tillegg har foreningen fått nye medlemmer blant rådgivende ingeniørfirmaer, energiverk og utdanningsinstitusjoner.

Målsettingen for Norsk Varmeteknisk Forening er å øke medlemstallet til 250-260 medlemmer innen mars neste år. Foreningen mener at det er et realistisk antall når vi vet hvilket stort fokus det er på oppvarmingsmarkedet.

Mange medlemsmøter
Førsteprioritet for foreningen blir fremover å bidra til å heve kompetansenivået innen kjerneområdene til medlemmene. Blant annet skal Norsk Varmeteknisk Forening ha et faglig møte hver måned fra høsten av. Første møte blir tirsdag 22. august og temaet er «Biofyringsolje som et alternativ til fossil fyringsolje». Deretter fortsetter møteserien 6. september, 12. september, 10 oktober og et avsluttendemøte i månedsskifte oktober/november.

For å understreke aktiviteten til Norsk Varmeteknisk Forening, så kan vi fortelle at foreningen er med i hovedkomiteen for høstens VVS-dager på Lillestrøm. Foreningen skal ha egen stand og har ansvaret for seks foredrag under messens seminardel.