- Vi har prioritert TEK 15, som nå er ute på høring som det faglige hovedtemaet. Direktoratet for Byggkvalitet (DIBK) skal gå gjennom status for TEK 15, og så har vi fått flere medlemmer til å fortelle om hvilke konsekvenser de mener TEK 15 har for oppvarmingsmarkedene, forteller daglig leder i NVF, Rolf M. Blaker.

- I tillegg skal vi belyse flere andre interessante temaer hvor vi blant annet får siste nytt innen pumper tilpasset nye energikrav, Enovas støtteordninger for boliger og næringsbygg, varmepumper i kombinasjon med øvrige energiressurser. Energivurdering av varmeanlegg (EVVA) for EO-godkjente serviceteknikere, blir også et sentralt tema..

Som vanlig blir det også denne gangen utstilling ombord. Der har foreløpig 8 utstillere bestilt plass, får VVSforum opplyst.

- Per nå er det påmeldt 47 deltakere, hvorav syv er ledsagere. Vi har et interessant program for ledsagerne også. Men det er fortsatt mulig å melde seg på, og mer informasjon om konferansen og de ulike foredragene finner man på våre hjemmesider, sier Blaker.