Arrangør av nettverkssamlingen er altså Kai Hollstedt som gjennom sitt firma KH Consult har snekret sammen programmet sammen med en egen programkomite. De ser ut til å ha lykkes godt.

- Vi har fått god respons og tilbakemeldinger på programmet. Vi blir et sted mellom 50 og 100 deltakere. Håpet er å nærme seg eller komme over 100 deltakere, opplyser Kai Hollstedt til www.vvsforum.no

Fremtidens muligheter
Årets nettverkssamling avvikles torsdag 26. november og fredag 27. november.

Etter at konferansedeltakerne har blitt presentert for dagens tilstand og fremtidens muligheter innen energi og miljø i bygg, så vil seniorrådgiver, Frode Olav Gjerstad fra Enova SF snakke om Enovas rolle som katalysator for energieffektive bygg. Gjerstad vil også dele sine erfaringer knyttet til energimerkeordningen.

Birger Bergesen fra NVE vil snakken om regelverk og forskrifter.  – Bli din egen strømprodusent, foreslår Bergesen.

Gruppearbeid
Konferansedeltakerne blir delt inn i gruppe som skal arbeide temabasert. Den første gruppa vil få i oppgave å se om de perfekte bygg finnes, mens den andre gruppa skal arbeide med energi- og miljøriktige produkter og løsninger.

Av andre foredragsholdere kan vi nevne: Vegard Ottesen, Interfil AS, Egil Mæland, Kvernland Elektriske AS, Ola Semb, OSO Hotwater AS, Erland Dilling, Uponor AS, Bjørn Arne Strømhovd og Arvid Aalen Geberit AS, Tor Sveine, Nordisk Energikontroll AS, og Mikael Rydell, IV Produkt AB. I tillegg er det flere andre interessante foredragsholdere.

Travelt og interessant
Avslutningsvis blir det en presentasjon av fjorårets konklusjon av arbeidet med å oppnå det perfekte bygg, der det åpenbarte seg flere punkter. Noen velkjente og noe nytt kom frem. Det blir også en paneldebatt, som ledes av Kai Hollstedt. Det går mot tavle, men interessante dager for deltakerne på denne nettverkssamlingen, hvor det også er avsatt litt tid til sosial omgang. Helt i Kai Hollsteds ånd med andre ord.

Påmelding til konferansen gjøres til KH Consult – www.khconsult.no